За поред път снощи ергенът Алек Младенов доказа, че е слаб и неуверен мъж

Дали защото е издънката в семейството или понеже няма силата на стабилен и уверен мъж, но синеокият чаровник пак се издъни.

Не говорим само за това, че снощният епизод на „Ергенът“ удари дъното. Продуцентите яко се бяха „постарали“ да представят жената в подчинена позиция,

която се бие със себеподобните женки за вниманието на султана или направо падишаха. А ролята на владетеля бе само да нацелува и опипа колкото се може повече „девици“.

Та по време на коктейла нямаше по-унизителна сцена от всичките трите епизода на любовното шоу.

Пластмасовите моми се бяха наредили на опашка, все едно чакат за банани, а Алек Младенов през това време или целуваше или галеше сластно тази, която седеше до него.

Та силно заплеснат от страст, както си призна за разгонената Мария, синеокият бизнесмен бе оглушал и ослепял от желание да я изч@’ка. А украинката му въртеше такива чалъми, достойна за актриса от розовите филми.

И тогава двете, спортистката Барбара  и диджейката Теа, която говори и мисли като петгодишно,поискаха да ги разделят на пейката и едва не се сбиха.

Ергенът Алек, вместо да каже дума или да поохлади страстите им, се изниза „като мокра връв“ и ги остави да си скубят косите.

„След подобно малодушие бих го зарязала на мига, както би направила всяка една истинска жена, но пластмасовите моми само дето не си извадиха очите за него“, изригнаха в мрежата.

Източник: Crimesbg.com