Винаги, когато Елен Колева достигне дъното, се вижда, че под него има още един етаж. Тя копае все по-надолу и по-надолу.

Последното падение, което направи, е да си легне с представител на своя пол. Елен прибегна до отчаян ход, за да си върне славата и го играе „обратна“. В леглото е с Мариела – съпругата на актьора и бивш депутат от ГЕРБ Евгени Будинов.

Двете са се снимали заедно в леглото, за да си правят реклама. Имайки предвид колко е развратна Елен Колева, нищо чудно да е посегнала сексуално на Мариела, която пък може да иска да смени малко слагача Евгени, който не спря да се подмазва на Бойко Борисов.

Колева сама си провали кариерата с номера на истинска уличница. Тя избра да си търси богат мъж, за да живее добре, вместо да работи здраво и сама да си изкара парите за луксозния живот.

В резултат не постигна нищо и година преди да чукне 40 няма нито съпруг, нито деца. Най-вероятно ще остане стара мома, но може би това и заслужава, защото цял живот гледа портфейла на мъжа, а не самия него.

Сашо Майонезата и Калин Терзийски бяха абсурдни избори, но първия го прие заради парите му, а втория заради известността. В крайна сметка стана за посмешище с тях и пропадна тотално.

Източник: Уикенд