Славена Вътова може да няма две мозъчни клетки в главата, да няма грам талант за нищо и дори да не е толкова красива, за колкото се счита, но определено е много хитра, що се отнася до поддържането на висок стандарт на живот.

Разбира се, Мис България 2006 не го постига с работа, тя не е работила през живота си. 35-годишната госпожа от Шумен просто си отваря краката, за да живее охолно. Навремето на такива като нея им казваха „жрици на любовта“, а сега се наричат „компаньонки“. Има и друга дума, започваща с „п“, която е известна на всички и която й пасва перфектно.

Както е добре известно, съпругът на Вътова Юлиан Цолов е разорен и в момента е подсъдим за измами, свързани с милиони левове. Това се прие много зле от жена му, която не знаеше, че е омъжена за фалшив богаташ, а на всичкото отгоре му роди и две деца. Ако беше наясно, че Юли няма пари, нямаше дори да го погледне.

Щом узнала жестоката истина, Славена първо му вдигнала страшен скандал, а после започнала да мисли как да се измъкне от неприятната ситуация. Мислела само за себе си и децата, мъжът й не я интересувал, дори и да влезе в затвора, тъй като никога не го е обичала, а е искала само парите му, които се оказа, че няма.

Вътова бързо е намерила нов спонсор. Настоящият й възлюбен е истинска мутра, позната добре на полицията. Неговото име е Ивайло Борисов, по-известен като Иво Ториното.

Той наел къща в „Драгалевци“, която била само за секс. Водел там Славена няколко пъти седмично и я „оправял“ с часове. В замяна тя си тръгвала с тлъста пачка с пари.

Вече е официално, Славена Вътова е сред държанките на престъпниците от подземния свят. За да не работи, а да живее охолно, тя си дава тялото и слага рога на съпруга си.

С това си поведение миската наруши и обещанието, което даде на Юлиан на сватбата им – че ще го обича в добро и зло. Оказа се, че го е мислила за богаташ и затова е била с него.

Нека припомним, че Иво Ториното нашумя преди 7 години като близък на Златко Баретата. През 2016 г. негови приближени спукаха от бой семейство спортисти на околовръстното в София, а видеото стана популярно във Фейсбук. МВР извика Иво на разпит и го пусна, след като той подписа протокол, че няма да нарушава обществения ред.

Да си „държанка“ на такъв мъж и да жертваш времето с децата си, за да си с него, означава, че нямаш капка достойнство и си готова на всякакви унижение за пари. Славена Вътова отдавна е доказала, че е точно такава.

Източник: Crimesbg.com