Преди близо две години, напролет през 2022-ра, гръмна сензационната новина, че най-известната новинарка Ани Салич е в романтична връзка с бившия ни главен прокурор Сотир Цацаров. Двамата дълго време не отговаряха на слуховете и пазиха мълчание, но е факт, че Цацаров се разведе официално със съпругата си Меглена Цацарова, която също е юрист.

Потвърждението за връзката на Ани Салич и Сотир Цацаров дойде с тяхна обща снимка на летището, докато заминаваха заедно на почивка край морето в южната ни съседка.

Двамата са много сдържани хора и не афишират личния си живот като болшинството простаци в мрежите. С времето хората забравиха за тях и всичко вървеше по мед и по масло, докато днес гръмна нова бомба - двамата се били разделили.

Причина за подозренията е фактът, че водещата е премахнала от профила си5 статуса "обвързана", който постави в началото на любовта си с Цацаров, а и това, че отдавна не са пускали снимки от почивки в нета.

Е, ако някой бърза да се радва на чуждото нещастие обаче, ще го "секнем" рязко. Защото близки до Ани и Сотир разкриха категорично, че няма повод за притеснения, двамата са заедно и продължават да живеят и да се разбират така, както и досега - в пълна хармония.

Източник: Ретро, Crimesbg.com