Лили Иванова все още преживява по свой си начин смъртта на своя любим Стефан Зашев

[caption id="attachment_341874" align="alignright" width="300"]Лили Иванова просто не може да приеме смъртта на Стефан Зашев Лили Иванова просто не може да приеме смъртта на Стефан Зашев[/caption]

Минаха месеци от трагедията със Стефан Зашев, но Лили Иванова продължава да страда. Ново разкритие за смъртта на нейния мениджър буквално я обляло в сълзи, научи Kliuki.bg. Оказва се, че той днес е можело да бъде сред нас, ако не се е стигнало до злощастно стечение на обстоятелствата.

Стефан е умирал пред няколко човека, които не са можели да сторят нищо и само са гледали как се гърчи. Той е работел в бюрю за получаване и изпращане на пари. Тъй като вратата е можела да се отваря само отвътре, заради съображенията за сигурност, никой от хората на гишето не е могъл да помогне на покусения от инфаркт мъж, пише "Шоу".

"Всъщност жертвата е била гледана очи в очи от хората отвън, но е нямало как да се влезе за помощ. Когато вратата бива разбита от органите на реда, вече е прекалено късно. Ако е било отключено, Стефан Зашев е щял да бъде спасен, но изминава прекалено дълго време от получаването на сърдечния удар до оказването на първа медицинска помощ." - разкрива следователят по случая.

Мисълта, че Стефан е можело да бъде спасен, е накарало Лили Иванова да страда за своя любим още повече. Певицата често плачела, сещайки се за Зашев, защото това бил мъжът, с когото тя е споделяла и най-личните си помисли.

"Двамата бяха станали прекалено близки. Макар да не се виждаха толкова често, защото той живееше в Белгия, а тя в България, за тези 10 години се чувстваше, че не могат един без друг." - споделят запознати.

Стефан Зашев бил влюбен в Лили Иванова още от края на 70-те г., но тогава тя имала сериозна връзка с вокалиста на "Тангра". Чак през 2005 г. той успява да спечели вниманието на своя идол, организирайки концерт на примата ни в Белгия. Тогава искрата пламва и двамата започват романтична връзка, прекратена единствено от смъртта на Стефан.