Надя на Константин се показа в истинската си, нелицеприятна светлина!

Надя на Константин - съпругата, която години наред служеше за пример и олицетворение на кротката и смирена женичка, ужаси близките и аверите му. Истината, която се разбра за уж миловидната блондинка накара семейството на Коцето и известните у нас да я погледнат с неприязън, а феновете му да я съжалят, разбра Kliuki.bg.

Оказа се, че Константин изобщо не се отнася с респект и уважение към жена си, на която слагал еленови рога досущ като на бившата си приятелка Райна. Само че, за разлика от инатливото македонско Пиле, Надя изобщо не си и помисляла да нададе вой.

[caption id="attachment_307464" align="alignright" width="300"]Надя на Константин се оказа меркантилна Надя на Константин се оказа меркантилна[/caption]

Русокоската отлично знаела за забежките на Константин и дългите му нощи, прекарани в запой и креватна гимнастика с най-различни мадами. Съпругата му обаче предпочитала парите пред ревността.

Надя била склонна да си затваря очите, само и само Константин да й купува луксозни дрехи, да я води по скъпарски ресторанти и да я разхожда по почивки в чужбина. И това ако не е използване... Оттам нататък той бил свободен да прави каквото си иска, с когото му хрумне.

Надя си набелязала Константин още от ученичка, разказват близки до семейството на певеца. Още тогава тя се наточила за парите му и малко след завършване на училището надула корема.

Тя не искала и да си помисли, че може да води обикновен начин на живот, а понеже няма никакъв особен талант, разчита само на богат мъж, който да я лансира във ВИП-средите.

Е, Константин го сторил, но си поискал своето. И Надя му го дала. "Отчаяната съпруга" вече година след година търпи забежките на мъжа си и одумките на хората, но затова пък ходи с чепици на Гучи. Дали не й стискат твърде много?!