"Зоната", може би... но "Зоната на здрача", а не книгата за диетично хранене и отслабване... Любимката на народа Ивана от години лъже всички и крие истинския начин, по който се превърна буквално във вейка. Да, тя не просо отслабна, тя се стопи и дори мнозина към днешна дата я съветват да качи някое килце, защото вече става грозно.

Е, как да го качи това килце, след като от 6 години Ивана се вталява с прочутите и опасни инсулинови инжекции, с които и Галена. Нещо повече - Ивана е започнала употребата на "Оземпик" доста преди Галена, която всички нападат за това.

Иначе Ивана упорито продължава да разправя и да обяснява как, видиш ли, от години се храни по "Зоната", която се превърнала в нейно верую и на нея дължала всичко. Дрън-дрън... глупости. Близки до нея разкриха за пореден път, че си бие инжекциите на определен интервал от време и не смята да престава, за да не качи отново.

Освен това певицата е изтрила всичките си снимки от "пълния" си период в социалните си профили като сега могат да се намерят някои от тях само в нета. Поне да не се срамува от себе си, това е показател за здрави комплекси, коментират потребители в мрежата.

Източник: Crimesbg.com