Магдалена Томова смело влетя в "Ергенът", за да търси любовта. Тя не се поколеба дори от факта, че нейната възраст бе 36 години, към 28-те на Алек Младенов, защото призна, че според нея за обичта на душите годините са без значение.

И да, това е така, ако имаш насреща си зрял психически и ментално мъж, а не дечко, който се води още за полата на мама Ксения Младенова, както се оказа при Александър.

На финала на "Ергенът" беше разбито не само сърцето на Маги Томова, но и егото й, както и на Надежда Вишева, разбира се, но и двете дами се взеха в ръце и продължиха напред. Е, Магито се опита да залъже всички, че в живота й се е появил принцът от мечтите, който й хариза и джип за 800 бона, но се разбра, че това е просто пиар, скалъпен с баща й и негови бизнес партньори.

Магдалена не обели и дума за измисления си любим, но за сметка на това не спира да повтаря с кого живее, с кого се гушка и кой я целува у дома. Оказа се, че става дума за двама сладури - двете й кученца, бели пуделчета.

"Бели правят, цветята ми съсипаха, всичко изгризаха и ми изядоха обувките, но няма по-сладки целувки от техните и ги обожавам. Те са ми дечицата прекрасни", споделя Маги, която, разбира се, вярва, че ще срещне и мъжа за себе си. Пожелаваме й го!

Източник: Crimesbg.com