Преди 6 години Цветелина Грахич започна солова кариера, след като се раздели с продуцента си Слави Трифнов. Оказва се обаче, че на практика е била уволнена.

Цвети разкри в предаване на телевизия „Фен ТВ”, че краят между нея и шоуто е дошъл по взаимно съгласие. По думите й обаче става ясно, че на практика са я накарали да си отиде, тъй като няма как в подобно положение да има взаимно съгласие, решението винаги е на едната страна.

Малко след като Грахич си замина от „Шоуто на Слави”, Невена Цонева цъфна в „Ку-ку бенд”. По всичко личи, че за да намери работа на закъсалата тогава Невена, която е обвързана с китариста Венелин Венков, Слави е изритал Грахич.

Все пак босненката призна, че донякъде има вина, защото много е дразнила началника си. Често се снимала в неприлични пози и публикувала снимките, след което Слави я глобявал.

Веднъж Цвети се снимала разкрачена на мивката в тоалетната на мола. Снимката била толкова пошла, че Слави я направил на пух и прах.

От 6 години Грахич е самостоятелен изпълнител в чалгата. Тя обаче сякаш бе забравена след слизането си от екран.

В случая Трифонов е постъпил доста безпощадно, защото изведнъж Грахич останала без сигурни доходи и през първите месеци едва се справяла със сметките. Добре, че годеникът й Кристиян й помагал и бил до нея.

Източник: Crimesbg.com