Една от най-коментираните и провокативни е връзката на Рая Пеева и Явор Бахаров

Двамата актьори не спират да се разделят и после отново да са заедно. Затова двамата са решили да не афишират любовта си и да я карат по-скрито, покрито.

Явор Бахаров чукна 37 миналия месец и  се награди с почивка в слънчева Сицилия. Той не спираше да щрака и качва в мрежата как снове из тесните италиански улички. Но никъде на фона не се забеляза последното му, актуалната му приятелка Рая Пеева.

И веднага тръгна мълвата, за кой ли път, че двамата са се парясали. Да, ама не. Рая и Явор продължават да са си двойка и така вече шест лета. Но вече умновато да се измъкват от светлината на прожекторите, както и от вредните одумвания за тяхната обич.

Крушката си има опашка и тези слухове за проблемите в любовта им не са случайни.

Причината разбира се е“ лошото момче“ Явор Бахаров. По-малкият брат на Захари не веднъж и два пъти е газил закона и бе на косъм да търка наровете в пандиза.

В Банско той би пипнат да шофира фиркан и надрусан. Първоначално го осъдиха да лежи в пандиза, но след това смениха присъдата с условна. А срокът й е за четири лета.

Самият Явор Бахаров призна, че бори агресивността си с психолог. Тогава също се заговори, че се е разделил с Рая, но връзката им продължава. Къдравелкото признава, че именно лъчезарната му колежка го вади от „бездънната яма“. А Рая Пеева твърди, че  перипетиите с поведението и нрава на Явор е заздравила връзката им.