Венета Райкова има своята истина защо е с Тихомир Георгиев!

Когато преди 10 години Венета Райкова най-после се реши на сериозна връзка, тя избра мъж, за който мнозина се съмняваха, че може да припари изобщо до нея, да не говорим за брак. Оказа се обаче, че всички са грешали. Макар Тихомир Георгиев да не е нищо особено като визия, да няма парите и възможностите на много други, той имал нещо друго. Това е благият му характер и склонността му към компромиси. Тишо изпълнявал стриктно заръките на жена си и изобщо не се противял. Разбира се, че любовта е сляпа, тук не важи, защото и Вени е влюбена, но е господарката в тяхното семейство, узна Kliuki.bg.

[caption id="attachment_337786" align="alignright" width="300"]Венета Райкова нямаше да обърне грам внимание на Тишо, ако той беше със силен характер Венета Райкова нямаше да обърне грам внимание на Тишо, ако той беше със силен характер[/caption]

"Тя знае отлично, че е по-привлекателната от двамата. Освен това е и по-умната, по-успялата. Във всяко отношение го бие, но именно това я привлече в него. Предишните връзки на Вени бяха с мъже, на които никога не можеш да им кажеш нищо. Те не са за нея. На Вени й трябваше мъж, който да изпълнява прищевките й, без да мисли много. Намери го и затова е щастлива с него толкова години вече." - казва колежка на Венета Райкова.

Тихомир нямал нищо против да бъде "безгласната буква" в брака им, защото така поне не го задължавали да работи. През годините негови бизнес идеи претърпяха пълен крах след реализацията си, но съпругата му остана до него, защото неината заплата беше доста голяма. В момента и двамата са без доходи и се издържат само от спестяванията си. Планът на Венета е да "обере" Евгени Минчев с 50 бона на делото срещу него, с което да преживее добре лятото.

"Едва ли ще го осъди, защото делата за клевета много трудно се доказват в съда. Все пак стискаме палци, защото тези пари много й трябват." - коментират близки до Венета Райкова.