Михаил Билалов не слиза от екрана доброволно, както самият той твърди. Истината е, че е бил помолен да си тръгне, защото често идвал подпийнал на работа, което се усещало не само по поведението му, но и по дъха му.

Върхът на наглостта дошъл, когато се появил мъртво пиян на снимки, вонящ на уиски. Видимо се бил почерпил с поне една бутилка. Продуцентите се принудили да отложат снимките, след което взели решение да заменят водещия с друг, защото било ясно, че настоящият няма намерение да се промени и продължава да пие всеки ден.

От уважение към Билалов БТВ не обявили уволнението му, а го принудили да напусне. Всички от екипа били единодушни, че не го искат повече, защото не само идвал пиян, а и често се държал високомерно с колегите си и се правел на по-велик от тях, защото е изиграл Джаро от хитовия „Под прикритие”.

Както вече стана ясно, Ники Кънчев ще се завърне на кормилото на „Стани богат”, но ще работги вече с Би Ти Ви. Очаква се през март месец да започне излъчването на епизодите с него.

Михаил Билалов пък през февруари заминава на турне в САЩ и Канада, а в момента се снима в сериала „Вина”.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com