Изтекъл чат доказва, че слабохарактерният Алек Младенов не действал по сценарий

Както стана ясно от края на любовното шоу „Ергенът“, синеокият псевдоджентълмен не избра нито една от своите фаворитки, които най-много мляскаше-Надежда Вишева и Магдалена Томова. Той ги остави да стоят като „барани яйца“ и да чакат появата му, за да посочи коя от двете ще избере за годеница.

„Брат, тоя наистина си тръгна“, споделил продуцента Радослав

Тушев на свой приятел. Той го попитал как е завършило предаването, а Тушев му отговорил, че Алек не действал по сценарий.

Той наистина се изпарил, като дори не искал да се види с момичета накрая, а да се сбогува с писмо. От продукцията едва го навили да им остави видеосъобщение.

Плазмодият Алек не бил там, когато двете моми го чакаха да се появи, а си хванал самолета, заедно със сестра си и майка си.

Платил разноските от джоба си, като нямал лице да лети заедно с изоставените дами. На всичкото отгоре Алек се държал крайно нагло с продукцията и нямал търпение да се изпари от имението в Родос.

Истината била, че до края на третия сезон на „Ергенът“ никой не очаквал подобен развой на събитията. Напротив, Алек дори подсказвал, че негова избраница ще е Надежда Вишева.

Но след срещата с властната си майка и сестра си, които се усамотили няколко часа извън прожекторите, Мамин Сашко напълно променил мнението си. И като „кукла на конци“ си подвил опашката като подлизурко.

Източник: Интриги.бг, Crimesbg.com