Светлана Гущерова ще се счупи

Бившата плеймейтка се е стопила драстично. Въпреки че стана майка на не едно, а на цели три отрочета, силиконката е достигнала обезпокоителния минимум на теглото си.

„Картината направо е зловеща! Светлана прилича на ходещ скелет. Краката й са като солетки, кръста ще й се счупи. Не прилича на майка на три деца, по-скоро на ученичка и то от долните класове.

Ще се пречупи, ама това никак не е секси. Защото има болнав вид, А лицето й е като питка. Надуто от филъри, ботокси и какви ли не неща, направо изглежда гротесно“, твърди очевидец.

Наскоро семейството се върна от тузарска почивка в Гърция. Свидетели обаче не одобряват външния вид и на съпруга й Християн Гущеров. По думите им той бил надут като мях, по него само ланци и джувки, демонстриращи разкош и висок стандарт.

„Светлана ще се счупи от слабост, а той ще се пръсне от дебелина. Не вижда ли какво става с жена му или е ок с нейната тревожна слабост? Ама тя може да си докара такава опасна болест, че всичките му пари после да не могат да я спасят“, клатят глава фейсбукари.

Близки до Светлето доверяват, че тя мечтаела да свали още някое и друго килце. Заветната й мечта била да бъде почти прозирна, затова хапвала колкото наследниците, които народи на богаташкия син, доверяват близки до звездното семейство.