Бивше гадже разделило Махаела Маринова и Александър

Двамата изкараха заедно четири години.Оказа се, че препъни-камък във връзката на младата певица и футболиста било екс гадже. И той е бившият на Мишето-колегата й Иво Добрев от Х фактор.

Според горещият слух Михаела никога не прекратила докрай връзката си с музиканта. Тя поддържала връзка с Иво, уж само по работа, но това причинило краха на любовта й със спортиста.

Двамата с Александър се загаджили, след като Михаела прекрати връзката си с Иво. И едва на 20 лете се пренесла в жилището на футболиста. Двамата се сгодиха, но до брак така и не стигнаха.

Иво и Михаела работили заедно и след формата Х фактор, защото имали договор със Саня Армутлиева. Иво е автор и  на много от песните на Мишето. Веднага след като тя се хвана с Александър, той също си намери гадже-актрисата, тогава студентка,  Мария Бакалова. Но след това тя замина за Америка, последва шеметен успех и номинация за Оскар.

Докато била още с футболиста, Михаела Маринова често била засичана в компанията на Иво, въпреки че отричала интимна връзка.Слуховете, че младата изпълнителка и футболиста са се разделили тръгна тази пролет. Двамата пазят мълчание за краха на връзката им.

„Нека се борим за най-доброто, което заслужаваме, а не да се примиряваме“, написа Мишето в мрежата, което донякъде загатна за причината за раздялата със спортиста.

Източник: Уикенд