Хилда Казасян води непримирима битка

Джаз примата Хилда Казасян изпадна в крайно критична и скандална ситуация. Дъщерята на композитора Вили Казасян буквално не може да се диша с бившия си съпруг. Тя дори не дава на бащата на детето си Симеон Бучков да я вижда. Певицата не считала за нужно и да си вдига телефона си, щом екс съпруга й се обаждал по въпроси, свързани с наследницата им, пише HotArena. Певицата и ресторантьорка, която в момента е съдийка в шоуто за имитатори „Като две капки вода” от години е в крайно обтегнати отношения с екс съпруга си.

Двамата с дипломирания лекар и бизнесмен смразили връзката си заради тежкото пиянство на екс половинката й.Поради тази причина Хилда не искала и 13-годишната й дъщеря изобщо да контактува с родителя си, твърдят близки до разделената двойка. Въпреки че негативизма от емоциите със Симеон Бучков вече са останали в миналото и болката от тях е позатихнала, певицата все още не може да прости на бившия си брачен партньор, пък и не желаела по никакъв начин да стопля ледовете помежду им, дори и заради дъщеря им, разбра и Kluiki.bg.

[caption id="attachment_339080" align="alignright" width="300"]Хилда Казасян не понася бившия си Хилда Казасян не понася бившия си[/caption]

Въпреки че мъжа на Хилда Казасян водил и съдебни дела за правото си на свиждане с малката, джаз звездата не му я давала и му въртяла различни номера. Дори и щедрите дарове, с които таткото затрупвал своята наследница строго се преглеждали от бдителната Хилда. Някои от тях дори били прецизно ревизирани и не достигали до 13-годишната Надежда-Мари.

Припомняме, че Бучков се появил в живота на българската джаз прима след седемгодишния й брак с актьора Чочо Попйорданова, който хлътна по колежката си Йоанна Буковска. Повече от година и половина Хилда Казасян е щастливо влюбена в новата си тръпка Пламен Иванов. Той е екс съпруг на журналистката Валя Войкова. За джезменката той е най-свестния и благороден мъж в живота й, който е имала. Двамата въртят общи ресторанти в столицата и на морето.