Любовната сага на Деси Банова и Росен Плевнелиев не е безобидна

Хитрата бивша синоптичка завъртяла главата на екс президента с магия.

Това призна съратник на небезизвестния Адем ходжа. Той е познат на аудиторията от малкия екран, защото обича да дава интервюта за това, което върши.

Преди да се вземат окончателно, ходжата извършил тайния ритуал, поръчан от майката на Банова-Лиляна.

Жената разтворила кесията, за да стане щерка й законна половинка на бившия държавния глава. За шашмата тя платила цели десет бона, доверява самия Адем ходжа.

Самият той обаче отрича да ги познава лично и лаконично обяснява, че за помощ от отвъдното, за различни дела, от любовни до бизнес начинания, идвали при него всякакви хора. Търсили услугите му президенти, министри, депутати и всякакви височайши персони.

Пред свои познати ходжата обичал да се хвали, че помогнал на Деси Банова да оплете в мрежите си Росен Плевнелиев така, че да се оженят и да го върже с дете.

Снимките им висели в приемната му. А на клиентите обяснявал, че не ги познава лично, а фотосите донесла майката на бившата синоптичка.

„Не ми каза кои са, но аз се досетих. Съгласих се да им направя бяла магия за вечна любов, тъй като между тях имаше химия. Свързах ги завинаги с ритуала, защото Корана показа, че имат общ път.Скъпичко струва, 10 000 лева, но гарантира брак, общо дете и път заедно“, разкрил пред авери Адем ходжа.

Източник: Уикенд