В днешно време не е срамно, че си различен, а е срамно да се правиш на такъв, какъвто не си. Именно това се случва в Народното събрание, където е пъно с гейове, които се опитват да минат за хетеросексуални

Един от депутатите там обаче не се е сдържал и е започнал връзка, вместо само да обикаля хотелите с мъже, както правят негови колеги. Въпросният народен представител, чието име все още е в неизвестност, има гей афера с чалга певеца Живко Добрев, който е известен не с песните си, а с поведението си на „кифла“ в мъжките обятия.

Живко дълги години живееше на семейни начала с арабин милионер, който задоволяваше всичките му прищявки в Лондон. Певецът обаче го напуснал заради депутата и се върнал в България.

За народния представител, който „оправя“ Живко и го издържа, се знае само, че членува в дясна партия и не е от активните говорители в НС. Предпочита да си стои встрани и да си прибира огромните суми под и над масата. Все пак именно благодарение на тях е успял да свали Добрев.

Живко не е обикновен гей, а обича да парадира с охолния живот, който обратните му наклонности са му осигурили. Той често пуска снимки и видеа облечен в много скъпи дрехи, мислейки, че така е нещо велико, а всъщност само се излага.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com