Димитър Рачков „яхна вълната“

Комикът съвсем го е подкарал през просото. Той въртял гаджетата както може и му дойде, само че този път си имал едно наум.С Анита Димитрова, която го делеше цели 24 лета, той изкара три години. Като не спираше да я бута в кариерата, да я храни и води по курорти. Само че за благодарност тя му сложи рога и той прекрати любовната си сага с нея.

Истината изплува: Джулиана Гани ли е новата на Димитър Рачков? (Фото)

Сега Митето Рачков гледал мадамите му да са около неговата възраст. Но за сериозна връзка и за съвместно съжителство не искал и да чуе.

След краха в любовните отношения с плеймейтката и Мария Игнатова той  не искал сериозно гадже.

„Много ми е добре така, чувствам се превъзходно. Не искам никаква сериозна връзка, засега мисля така да си живея“, парирал аверите, които го карали да си намери сериозна половинка.

Затова фенове  и приятели се изненадали, когато той се изтипосал в мрежата, гушнат с ….Джулиана Гани. Само че заблудата скоро се разсеяла, защото мадамата до Рачков била само нейна реплика. Всъщност оказало се, че красивата мадама се казва Мая и е  собственик на бутик, който открива в Хасково. А Митето Рачков, като неин добър приятел присъствал на откриването на магазина.

„Хайде де, приятели, то няма такова нещо между мъж и готина жена. Пък и той Митето, в последно време не прощава“, намигат неговите приятели.