Актрисата Вили Марковска се радва на стабилен брак и на прекрасен син. Малкият, който тя нарича на галено "лешник", е истински красавец и чаровник, въпреки че не е ясно на кого от двамата си родители прилича повече.

Отдавна обаче Виолета буни духовете в нета с коренната си промяна във външния вид. Преди време, а и докато се снимаше в "Столичани в повече", тя беше топ гадже - с всичките му "женски такъми" като прическа, грим, изкусителни погледи и стойки...

И изведнъж, преди около две години, тя изведнъж рязко промени посоката като започна да се показва в мрежите не само без капка грим, но и без лек ретуш дори - нищо. Знаем какво е положението с камерите и как може да ти докарат дори вид на изтощен и болнав човек, ако нямаш правилното осветление, но на Марковска не й пука.

Близки до нея разкриха причината едва днес и озадачиха всички. Оказа се, че Вили не искала да я считат за красива, но празноглава женичка, вярвала, че има много повече ум и интереси, и затова избрала да акцентира на тях. Не разбираме какво пречи едното на другото, но това си е нейно решение.

"С думи прости, когато не е "наклепана", вярва, че изглежда далеч по-одухотворена и интелигентността й личи отдалеч", шашнаха източниците.

Източник: Crimesbg.com