Орхан Мурад се сдоби с внук от щерка си Сузанита само преди дни, но до този момент не се е позаинтересувал изобщо нито от състоянието на детето си, нито от това на бебето. Всички възприеха поведението на певеца като коравосърдечно, но за всичко си има причина.

Истината е, че Сузи ненавиждала новата му съпруга Камелия. Тя постоянно я обиждала пред него, а и зад гърба му. Смятала, че е много под нивото на майка й и затова не искала да се доближава до сина й Матиас.

Орхан, който бил луд по Ками, решил да игнорира голямото събитие в живота на Сузанита, щом не може да го сподели с жена си. Затова нито звъннал да честити на щерка си, нито пожелал да се запознае с внука си.

Освен това Орхан Мурад все още бил огорчен, че дъщеря му заела страната на майка си при развода. Още тогава се обидил на Сузи, а отношенията й с Камелия го довършили.

В момента бившата му Шенай е в Германия, където работи в ресторант. Очаква се обаче скоро да се върне в България не само за да види внучето си, но и да помага на дъщеря си при отглеждането му.

Орхан не искал и да чува вече за Шенай. Затова му било по-лесно да излезе от живота на Сузанита и така няма повече да му се налага да търпи бившата си изгора.

Източник: Zajenata.bg