Моника Валериева се оказа не просто „кифла“, но неграмотна „кифла“. Това се видя от нейна реклама на филъри в мрежата.

Плеймейтката написа „хиорнова киселина“, вместо „хиалуронова киселина“. С това предизвика отново много въпроси относно интелектуалния си капацитет и умствения си багаж.

Не е тайна, че Мони бе зарязана брутално от попфолк певеца Меди, който е с 5 години по-млад от нея. Истината е, че изпълнителят на „Надежда“ може да изглежда обикновен чалгаджия, но е с музикално образование и не търпи простотията. Ето защо не е чудно, че „мина“ плеймейтката и я остави сама.

Моника наскоро удари 34 г., а продължава да не може да намери мъж, който да е съгласен да й направи бебе и да създаде семейство с нея. Това е нормално, защото дори богатите „мутри“ не искат жена, която става само за секс и за нищо друго. Вече дори и за това не става чак толкова.

Валериева става за смях от години. Тя тръгна да съди Люси Иларионов, че я определи като жрица на любовта по време на общото им участие във „ВИП Брадър“, но не успя да го осъди. Съдията отсъди в полза на режисьора, с което на практика потвърди, че Моника работи точно това.

Източник: Crimesbg.com