Валерия и Евгени Генчев вече са в историята

Двамата, които го играха дълго време годеници, най-после разкриха истината. Във вторият сезон на формата „Ергенът“ пианиста Евгени Генчев избра Валерия Георгиева за своя дама на сърцето. Дори и даде пръстен, като я обяви за своя годеница, с което разби сърцето на останалите претендентки.

Само че малко след това плъзна слухът ,че двамата са заедно само заради клаузите на договора. В един момент им писна и всеки тръгна по пътя си, като стана ясно, че са се разделили.

Заради грубото и студено игнориране на Евгени от партито на рождения й ден, всички скочиха срещу Валерия, че е като „студената кралица“.

Тя пък „наля масло в огъня“ с думите, че предпочита кучетата вместо хората и се грижи всеотдайно за приюта си в родния си град Плевен.

Пълна енигма остава дали Валерия изобщо е била, поне за малко, в богаташката къща на семейството му в Пловдив и дали Евгени е посетил нейния приют.

Заради целия този негативизъм към себе си манекенката реши да проговори и разкрие истината защо се е разделила с Евгени.

„Ами той е творческа личност, значи че го интересува само неговото пиано и нищо друго. Освен това е пословично стиснат и не даде и лев за приюта ми, а какви само ги обещаваше. На всичкото отгоре не може да направи и крачка, без да я одобри майка му“, разри цялата истина за раздялата им Валерия.