Изглежда актрисата Искра Донова, която наскоро стана майка, е вдигнала тайна сватба, далеч от светлините на прожекторите. Преди броени дни тя събра приятелки на погача на сина си Йоан, който проплака в началото на февруари. Тя публикува в социалните мрежи снимки от събитието, от които се вижда ясно, че вече носи халка на безименния пръст на дясната й ръка.

 

Преди няколко месеца звездата от сериалите „Братя“ и „Скъпи наследници“ призна, че борбата й за бебе е продължила цели 6 години. Тя обаче упорито продължава да пази мълчание по темата с бащата на бебето. Единственото, което се знае за него е, че връзката им е дълга, а преди две години и половина, са се сгодили.

 

Според думите й, годежът им бил супер романтично обещание, че ще прекарат живота си заедно, но побърза да уточни, че не бързат да вдигат сватба, тъй като не й се занимавало с организацията на такова помпозно събитие.

 

Очевидно обаче двамата с мъжа в живота й все пак са се врекли във вечна любов и връзката им вече е официализирана пред властите, съдейки по халката й. Прави впечатление, че е доста масивна и се вижда на всички снимки от погачата, което навява на мисълта, че Искра вече е не само майка, а и семейна жена. Предвид факта, че много се е разхубавила, може да се направи изводът, че е много щастлива и семейният живот й понася добре. Лицето й наистина излъчва особена мекота и буквално грее.

 

Тържеството, с което Искра и приятелките й, са отбелязали първите 40 дни на малкия Йоан е било на горска тематика. Орисниците му, са били общо 13, а сред тях е имало и звезди от сериалите „Братя“ и „Скъпи наследници“ – Даяна Ханджиева, Койна Русева, Йоанна Темелкова, Деляна Хаджиянкова, Ярослава Павлова и др.

Източник: Уикенд