Алекс Богданска юркаше бившия си мъж Дани Петканов да е по-амбициозен

Само че след развода с Лудия репортер тя попадна на мъж, та дрънка. Повече от година моделката се води гадже с Мартин Светломиров. Само че момъкът се оказа доста голям бройкаджия и по-скоро женкар, като сваля де що падне в мрежата.

Точно това прави Мартин и то от доста време, скандализираха с изказване близки до него.Толкова бил безцеремонен, че се хвалил наляво и надясно колко много го харесвали мадамите, понеже бил много готин.

Мартин Светломиров постоянно висял в социалните мрежи, като не спирал да си чати с горещи мацки, докато Алекс снимала реклами и фотосесии, за да храни него и сина си.

Но в един момент горещите свалки онлайн не го задоволявали, а няколко пъти дори се срещнал с тунинговани мадами.Къде точно са се случили срещите и какво са правили след това, знаят само те двамата  и нашето въображение.

Алекс Богданска обаче не спирала да хрантутити мързеливеца, който го раздавал пишман певец, но основно си бил женкар и ленивец.

В мрежата недоумяват толкова ли е заслепена Алекс Богданска, че да влачи такъв товар на гърба си, който на всичкото отгоре я кичи с рога.

Източник: Crimesbg.com