Сред всички участнички в "Ергенът" има няколко моми, които от самото начало бият тъпана, че са вътре в шоуто само и единствено за любов. И то не просто за каква да е любов, а точно и конкретно за любовта на Алек Младенов. Една от тези заклети романтички е Надя от "Ергенът", или поне така се представя доста умело. Засега...

Надя Георгиева, както знаем, се представя за софтуерен специалист и твърди, че трудно е взела такъв огромен отпуск от работата си, но за любовта си струвало. Тя не спря да обсъжда останалите участнички и да го играе хем болезнено откровена - ужким, хем жертва пред Алек, само и само да я забележи.

Е, донякъде ще успее. Както знаем, Надя ще е една от петте финалистки, заедно с Валерия, Йоана, Надежда Вишева и Магдалена Томова като последната печели и предаването, и сърцето, и пръстена на Алек.

Тук обаче темата е Надя Георгиева, която бе разобличена в лъжа със скандални разкрития. Оказа се, че въпросната се е натискала като луда още на първия ерген Виктор Стоянов и го е преследвала да й обърне внимание, но онзи я отсвирил.

Тогава Надето се юрнала да влиза във формата и да докаже, че ако не Ерген-1, то ще успее с Ерген-3, но уви - и тая няма да я бъде.

Източник: Crimesbg.com