Ирина Тенчева, която цяла седмица бе коментатор в „Преди обед“, наричаше Иван Христов „моят съпруг“, с което изненада мнозина, тъй като не се е чуло за сватба с изключение на клюките за тайна такава. Бившата тв водеща и половинката й обаче носят брачни халки и това се видя преди дни, когато се включиха на живо в Инстаграм.

 

Предвид, че напоследък не свалят брачните си халки, нищо чудно наистина да са сключили брак. А може да ги носят, без да имат такъв – само в знак на разменени брачни клетви, пък било то и на символична церемония с приятели. Истински или наужким, това е втори брак и за двамата.

 

Ирина Тенчева и Иван Христов наистина имат брак

Блондинката е разказвала, че двамата с Иван се познавали от 11 години, преди да започне връзката им, но били само познати. Искрите прехвърчали внезапно по време на един служебен обяд с останалите служители на „Станция Нова“.

 

Категорични са, че въпреки всички негативни емоции, които са изживели покрай разделите си, както и последващите коментари, са си стрували в името на любовта. Въпреки, че Иван се раздели с Вихра, той запази близките си отношения с дъщеря си Ава, която обаче остана да живее при нея. Ирина и Иван приемат децата си от предишните бракове като свои.

 

Вдъхновен от истинската любов, Иван Христов дори се отказа рязко от алкохола, което довело до признаци на абстиненция, някои от които изключително тежки. В най-трудните му моменти Ирина се грижили за него като майка-орлица. Иван е категоричен, че именно тя му помогнала да осъзнае, че е поел по много грешен път и благодарение на нея открил смисъла на живота.

Източник: Уикенд