Ергенката Ирина Карабаджак се омъжи неотдавна, а малко след това обяви, че е бременна. Молдовката, която не успя да се хареса на Евгени Генчев, завъртя главата на богат мъж, бизнесмен, когото обаче не спираше да крие дори след сватбата.

Де факто тя не показва лицето му и до днес, но вече се разбра коя е причината. Карабаджак обяви, че се е омъжила за турчин и се чуди каква ли странна и прекрасна комбинация ще е дъщеря им, която ще е смесица между Турция и Молдова.

"Може да изповядва исляма, но да не си мисли, че ще му дам да има харем. Само мен ще гледа, а и аз ще съм му напълно достатъчна, защото съм супер жена и знам точно как да правя мъжа си щастлив", каканиже Ирина, а потребители се смеят и я питат как точно ще го спре, ако иска да разнообразява с други жени...

"За мюсюлманите това е нещо съвсем нормално, то им е записано и в Корана. Всеки мъж може да има до четири жени, но трябва да умее да ги издържа и да се грижи за благополучието им. Така че ако твоичкият реши, ти ще си последната, която ще му попречи. Не живей в заблуди", обясняват й потребители в нета.

Но Ирина си я знаем - беше наперена и в "Ергенът", макар че дори не можа да накара Генчев да я целуне. Тя целуна него.

Източник: Crimesbg.com