Ирен Онтева определено е за завиждане

Екс жената на Ицо Стоте манекенки отново показа топ фигура и безкрайни крака. В момента застаряващата моделка е на почивка в Сен Тропе. Това е любимата дестинация на манекенката, а тя не спира да се фраска в мрежата.

Въпреки че чукна 48, Ирен Онтева обича да провокира. Мнозина се питат дали тези напъни да се снима и показва в нета не са опити да завърти главата на поредния чичко паричко, за да може да се наслаждава на лукса и тузарските ваканции, на които е навикнала.

На последното фото манекенката от миналото събра хиляди лайкове. Имаше и доста пиперливи коментари, които често може да се видят под нейните провокативни снимки.

Ирен Онтева има един син от връзката си с починалия плейбой богаташ Христо Сираков.

Известният като Ицо Стоте манекенки почина преди две години от масивен инсулт, който бе провокиран от прекаран преди това Ковид.

Бившата манекенка разтуптява мъжките сърца с вида си, но тя отново е сингъл. И според злите езици брюнетката е соло, и затова усилено се пуска в мрежата, за да ловни поредния богаташ.

„Ирен Онтева е за завиждане с безкрайните си крака . Но тя прекарва доста часове във фитнес залите, за да изглежда по начина, по който се показва на снимките“, доверяват близки до чаровницата.