Ирен Кривошиева пази като орлица гроба на Стефан Данаилов

Любимият на поколения българи актьор ни напусна преди четири години. Ламбо е погребан в парцел на Боянските гробища в столицата.

Преди година единствения му син Владимир поставил на гроба му златен кръст. Но именно християнския символ причинил раздор в семейството.

Ирен Кривошиева сподели, че племенницата на Стефан Данаилов-Росица била против на гроба му да се постави кръст. Причината, която изтъквала тя била, че Данаилов не бил набожен.

Ирен Кривошиева и синът й Влади живеят според християнския канон. Синът на големия актьор твърди, че преди да си отиде от този свят, баща му пожелал на гроба му да се постави кръстче.

Кривошиева пък била до Ламбо до сетния му дъх. И накрая той поискал да вземе причастие. По приказките на Ирен Кривошиева и сина й Влади в сетния си дъх Стефан Данаилов се обърнал към Бога.

Кривошиева е категорична, че като единствен биологичен наследник само Влади има право да решава всички въпроси, свързани с гробното място,

имуществото му и всякакви делови казуси ,свързани с името на баща му Стефан Данаилов. А златния кръст бил изработен специално за гроба на татко му, затова Влади нямал намерение да го маха.

За последно Влади посетил гроба на татко си през декември, заедно със съпругата си. А според клюката Ирен Кривошиева гонела от гроба на Стефан всички актриси, които идвали да по споменат, гласи горещата клюка.

 Източник: Crimesbg.com