Ирен Кривошиева изригна срещу сина си Влади Актрисата Ирен Кривошиева вече не успява да се примири с изхвърлянията на своя син Владимир

Актрисата застана твърдо против срещу думите на сина си, които той изрече по повод смъртта на съпругата на баща си Стефан Данаилов – Мария. Защото Влади не само не успокои с думи талантливия си отец, съкрушен от загубата на брачната си половинка, с която съжителстваха повече от половин век, но се изцепи, че това не е повод за скръб, тъй като всеки го очаква смъртта.

[caption id="attachment_315003" align="alignright" width="280"]Ирен Кривошиева заплаши Влади с война Ирен Кривошиева заплаши Влади с война[/caption]

Извънбрачна забежка на любимецът на поколения българи Владимир тотално взриви баща си с тези слова и го отврати от себе си. Дотолкова, че професорът от НАТФИЗ и депутат от Левицата се реши и взе на изключително трудно решение. А то е да даде препише всичкото си недвижимо имущество не на своята кръв, а на доведения си син Росен Цанков.

След като майка му Мария си отиде от този свят, покосена от бъбречна недостатъчност и тежки белодробни заболявания, нейният син е неотлъчно до Стефан Данаилов. Още преди да разбере за решението на пастрока си, Росен дори се премести при човека, който го отгледа и се грижи за него като биологичен родител. – бившия министър на културата Стефан Данаилов.

Заради това, а и заради не твърде нормалните изцепки на родния си син Влади звездата на българското кино е предприел драстичната мярка. И тя е да лиши Владимир от наследство и имущество, а то да отиде в ръцете на Росен.

Поразена от последната скудоумица на рожбата си, майка му Ирен Кривошиева се е ядосала не на шега. Тя е призовала Влади да се държи по-адекватно в тази тежка за баща му ситуация, както и да внимава да не го довърши окончателно.

Ако не се вразуми гневната родителка го е заплашила, че ще му обяви истинска война, разбра Kliuki.bg. И се зарекла, че това нейно решение е окончателно.