Преди да се запознае с Бритни Спиър младежът с ирански корени изобщо не приличал на фитнес модел. След като  се озовал  с баща си в САЩ започнал  трансформация  по примера на холивудските звезди. Сам Асгари  сега задейства процедура за развод с поп принцесата заради изневяра от нейна страна и проява на насилие срещу него.

Но физическата промяна на бъдещия мускулест мачо  започна доста преди да се запознае с бъдещата си съпруга.

Асгари бе 12-годишен  когато с баща си емигрираха в САЩ, зарязвайки майката с трите й момичета. Когато бе в колеж той имаше обещаваща кариера като ръгбист, но го изгониха и живота му коренно се преобърна.

Иранският емигрант Сам Асгари бил дебел и с ужасни зъби (Вижте как изглеждал преди да срещне Бритни Спиърс – Снимки)

За да покрива сметките си младежът започна да работи на 3 места – нощен пазач, продавач на фитнес пакети и чиновник в Best Buy . Заради натоварения си график Сам започна да се храни само с бърза храна и бързо надебеля до 130 кила. Затлъстяването му докара депресия. Но той реши да се вземе в ръце и само за 6 месеца се стопи с 50 кила.

Иранският емигрант Сам Асгари бил дебел и с ужасни зъби (Вижте как изглеждал преди да срещне Бритни Спиърс – Снимки) - Снимка 2

Започна да се храни колкото да не умре и усили спорта.

По това време тръгна по кастинги, но не получи роля в Холивуд.

Иранският емигрант Сам Асгари бил дебел и с ужасни зъби (Вижте как изглеждал преди да срещне Бритни Спиърс – Снимки) - Снимка 3

През 2016 г., той се запознас Бритни, когато получава роля в клипа към песента й " Slumber Party " и за кратко време връзката им започна да става сериозна. Спря да работи и прекарваше времето си във фитнеса, извайвайки тялото си до съвършенство.

Иранският емигрант Сам Асгари бил дебел и с ужасни зъби (Вижте как изглеждал преди да срещне Бритни Спиърс – Снимки) - Снимка 4

За да подобри имиджа си, Сам си направи трансплантация на зъби. Снимките на неговата "нова усмивка" бяха публикувани от неговия зъболекар.

Тази невероятна трансформация му струва много скъпо -5800 долара на зъб и по 2500 на коронка.

Иранският емигрант Сам Асгари бил дебел и с ужасни зъби (Вижте как изглеждал преди да срещне Бритни Спиърс – Снимки) - Снимка 5

Тогава няколко пъти казва, че е направил трансформацията за себе си, а не защото е гадже на Бритни. Двамата вдигнаха сватба на 9 юни миналата година, а след 14 месеца Асгари поиска развод.

Източник: crnobelo.com