Макар и едва 38-годишна, фолк певачката Галена, е пълна развалина. В последно време смядовката все по-често се чувства зле и се налага да отменя участия. Поредният здравословен проблем на брюнетката се проявил преди няколко дни, когато припаднала за пореден път и разтревожила семейството си.

 

Изявите й в близките дни са отменени, но Галена не е счела за нужно да посочи причината за това. Запознати разкриват, че от близо година и половина, не спирала да се боде с прословутите инжекции за диабетици „Оземпик“. Според близките й именно на този медикамент, с който успя да смъкне 10 килограма и да заприлича на кожа и кости, се дължат здравословните й проблеми.

 

Инжекциите превърнаха Галена в развалина

Малцина си дават сметка, че ако се ползват от хора, които не са диабетици, „вълшебните инжекции“ имат фатални последствия и Галена е живият пример за това. Напоследък тя повръща почти постоянно и няма сили да стане от леглото. По всичко личи, че организмът й е силно изтощен, а имунната й система – срината. Дори се наложи на няколко пъти да влезе в болница, за да я свестят със системи.

 

Мъжът й Галин се е видял в чудо от упоритостта й – тя не искала да престане да се боде с медикамента, дори в името на двете им деца. И макар към момента теглото й да е под нормата, тя в никакъв случай не иска да се види с нормално тегло, камо ли с наднормено.

Източник: Уикенд