Любовният триъгълник между брадъра Здравко, съпругата му Христина и любовницата Божена все повече се заплита

Припомняме, че Христина нападна жестоко Божена в центъра на Приморско, скубеше й косата, хвърли телефона й в морето и я заплаши с удавяне. След скандала по случая в социалните медии се изказват всички страни.

Здравко не постъпи мъжки и отрече да е имало побой. Любовницата му, която е родом от Словакия, не е на това мнение. Не стига, че Божена беше брутално пребита, а сега е нападната, че разваля семейства.  Обществото се раздели на няколко полюса. Някои смятат, че за бой е Здравко.

„Нека хвърли камък, който е безгрешен“ – написа Божана в социалната мрежа. Тя моли не за друго, а за човещина. „Не съм градила бизнес и име над 10 години, за да ми лепнете такъв етикет. Ако всеки си даде сметка, че някога е грешил няма да се изявява по този начин“, казва жителката на Приморско, която е пристигнала в малкото курортно градче преди три години, заедно със съпруга си.

Интригата се заплита: Божена на Здравко с първи коментар след побоя

За да привлича туристи от своята родина, Божена отворила туристическа агенция. Живее в България вече 10 години. Завършила висшето си образование в Бургаския свободен университет.

Биячката Христина все още не е коментирала случая. Тя е задържана в полицейския участък и дава показания. По случая се търсят очевидци, за да се улесни разследването.

Източчник: blitz.bg