Горещите сцени се разиграват по време на Фиестата в Нови Пазар. Там от четири дни се провеждат концерти за чалга почитателите. Синът на Тони Стораро изпълнил новото си парче „Ергенът“, вдъхновено от едноименното предаване, а глутницата тийнейджърки не издържала и започнала да се съблича.

 

Интимно: С какво замерят Емрах?

Емрах не е поставен за пръв път пред такава провокация. Наскоро бе разнасян като египетско божество от въодушевени ромчета.

 

Тази тенденция не е от вчера, нито е само в България. Със Сутиени бе замерван и Криско, а канадския рапър Дрейк се сдоби с дамски бикини по време на участие.

 

Емрах бавно и сигурно се превръща в плейбой. Някои го сравняват с Енрике Иглесиас, а други се подиграват, че само може да мечтае да е като него. Сърцата на тийнейджърките вече са разбити, защото певецът бе щракнат да целува момиче в Слънчев бряг и да я държи за задните части.

 

Нищо ново под слънцето. Емрах сменя гаджетата като носни кърпи. Блондинки, брюнетки-постоянно качва различни снимки в профилите си. Малкият явно се възползва от славата си и не се пази от жени.

 

Припомняме, че Емрах имаше връзка със скандалната Теди Александрова, която завърши с обвинения за психически и физически тормоз.

Източник: blitz.bg