Както е известно, момчетата  на Бритни Спиърс живеят с баща си Кевин Федърлайн и новото му семейство - съпругата и дъщерите му. Бившият на  поп звездата пое еднолично попечителство над момчетата. До миналото лято семейството живееше в Лос Анджелис, а след това реши да се премести на Хаваите. Бритни даде съгласието си за това, въпреки че не й беше лесно.

В началото на годината звездното семейство бе забелязано на един от хавайските плажове. Папараци заснеха Кевин Федърлайн със съпругата му, волейболистката Виктория Принс, и дъщерите им Джордан Кей и Пейтън Мари. Те бяха придружени от синовете на танцьорката, родени от брака на Бритни Спиърс - Шон и Джейдън.

Интернет потребители оплюха гаджето на сина на Бритни Спиърс: Млада пък с увиснал бюст и целулит – Снимки)

Младите мъже предпочитат да водят непубличен начин на живот. Ето защо техните редки снимки предизвикват такъв фурор в интернет. Този път Джейдън беше този, който привлече вниманието на феновете. 17-годишно момче разпускаше на хавайски плаж със своята избраница, която вече беше запознал с баща си и мащехата си.

Интернет потребители оплюха гаджето на сина на Бритни Спиърс: Млада пък с увиснал бюст и целулит – Снимки) - Снимка 2

Папараци заснеха сина на Бритни в компанията на приятелката му. Влюбените плуваха в океанските вълни, правеха слънчеви бани на плажа и не обръщаха внимание на фотографите. Приятелката на Джейдън се появи в кадър в секси черни бикини. А феновете успяха да оценят нейната фигура.

Интернет потребители оплюха гаджето на сина на Бритни Спиърс: Млада пък с увиснал бюст и целулит – Снимки) - Снимка 3

Но това зрелище явно не им хареса. Под снимките на двойката, които моментално обиколиха мрежата, последователите написаха, че Джейдън явно заслужава повече. Според тях за фигурата на момичето има какво още да се желае. „Толкова млада, а гърдите й вече са увиснали“, „Тя е абсолютно плоска навсякъде, няма талия“, „А вече има целулит, тя изобщо не се грижи за себе си“, пишат интернет потребители

Като се има предвид колко нежно Джейдън се отнасяше към изгората  си, той очевидно не беше смутен от недостатъците й, споменати по-горе. Освен това момичето има доста красиви черти на лицето. Някои смятат, че тя малко напомня  на майка му.

Източник: wday.ru