Михаела Стоичкова никога не е бликала от интелект, което явно й е наследствена черта от баща й. Гениалният футболист Христо Стоичков през годините често е ставал за резил с прибързани и недомислени изказвания.

Дъщеря му обаче е по-зле. Камата поне има талант и благодарение на него се прочу, докато Мика си няма нищо. И тъй като винаги е била некадърна, се опитва да се прави поне на красива.

Да, ама не! Измамата й вече е разкрита. Оказва се, че снимките, които публикува в социалните мрежи през последните години, на практика са фалшиви, понеже са обработени с фотошоп.

Истината е, че Мика Стоичкова изобщо не се е променила към по-добро във външния си вид. Отслабването й е мираж, както и разкрасяването в лицето. Нищо подобно, тя все още е същата жена с посредствена визия.

Клетата Михаела един мъж не успя да задържи до себе си. Дори бащата на дъщеря й я напусна. Турчинът Айкут й би шута още преди няколко години.

Нормално е мъжете да не я харесват, защото външността й не е особено привлекателна. Фактът, че мами в снимките, говори още по-зле за известната щерка.

На всичкото отгоре Мика вече не е първа младост. Тя е на 35 г. и времето й да срещне любовта на живота си намалява изключително бързо.

Източник: Crimesbg.com