Двойката се представя много успешно, още с появата си спечелиха няколко игри в Един за друг. Макар да са популярни и позитивни като модерна двойка, те бяха приети много скептично от всичките. 

Някои от по-силните двойки и тези, които повече си комуникират по между си сякаш се почувстваха заплашени от Криси и Арти.

Те са семейство от не много време, но пък са заедно от седем, осем години, имат син. Те са инфлуенсъри и имат и други силни страни. 

Криси както се видя и в предаването Един за друг, умее да пее добре, имала е още участия в риалити формати. Арти също има компания, която организира събития.

Двойката е популярна сред младите. И макар вече да си имат и някои приятели в предаването, реално много от другите двойки ги разпознават като конкуренция и са предпазливи. 

За разлика от други риалити звезди, които участват в Сървайсар или Кулинарни предавания в момента, Арти и Криси са доста естествени и доброманере, приемат се добре от зрителите и като цяли Един за друг върви нагове спрямо много от останалите формати, които постоянно губят публиката си.  

Инфлуенсъри печелят точки и зрителско внимание в Един за друг