Новото семейство Кадиеви вече е факт. Снощи Сашо Кадиев и Ивелина Чоева си казаха мечтаното и заветно "Да" и подписаха гражданския си, а и църковен брак, пред очите на най-скъпите си хора.

Както вече видяхме, венчавката им беше в замък на известна винарска изба, а наоколо беше украсено разкошно и на фона на зелени лозови масиви... Чудно! Имаше обаче нещо, което леко сконфузи обстановката и изпоти дори самия младоженец.

И не, това не бяха думите на майка му Катето Евро, която се пошегува, че най-после се е отървала и няма да се налага да му готви, а реакцията на любимата му Ивелина. Булката буквално събра очите на гостите, а и на Сашко, като се забави доста при отговора на въпроса дали взима този мъж за свой съпруг.

В мига, щом чу въпроса, Чоева стана сериозна и дълбоко се замисли. А секундите, които минаха, преди да отговори с "Да", се сториха на всички като часове. Разбира се, тя го направи, за да се пошегува и да разведри обстановката, пък и да поизпоти леко Сашко, де... да си знае, че трябва да я пази и да я слуша.

Кадиев не беше много доволен и от решението й да запази своето фамилно име като добави неговото с тире, но не му оставаше друг избор, освен да се съгласи. Честити да са!

Източник: Crimesbg.com