Безспорно най-скандалната светска двойка у нас в момента са Юлиан Вергов и Александра Начева. Актьорът и шампионката по троен скок бяха засечени да си гукат влюбено и да се държат за ръце като ученици, а скандалното е възрастовата им разлика от цели 31 години.

Вергов е на 54, а Начева на 23, което според мнозина обрича любовта им на неуспех. Но поне докато искрите са налице и химията я има, защо да не се порадват хората?!

В нета изтекоха снимки с чатове на Вергов към Алекс, които обаче са меко казано банални, да не ги определим и за инфантилни. Сами ще ги прочетете и ще си кажете мнението, но поне според нас, един улегнал мъж, с опит при това, би следвало да пише доста по-интересни и "надъхващи" неща от тези, които е изтипосал.

Юлито налазва Алекс, докато тя се възстановява от операция и не може да участва на Олимпиадата в Париж. А той се опитва да я успокои и да я увери, че Париж не е нещо кой знае какво.

"Много народ, времето лошо, храната и тя не е кой знае какво, хаос, шум, абе хич не ти е работа. Идеална си си ти, а аз мога да ти правя смешки, докато се възстановяваш. Не че съм толкова смешен, но поне ще опитам", пише й Вергов.

А тя му благодари и му връща, че за 20 евро била там - ей го къде бил Лос Анджелис...

Източник: Crimesbg.com