След инцидента с Лора Караджова, Део осъзна какво представлява тя за него!

Вечно ведрият, усмихнат и позитивен Део изживя истински ужас след неочаквания инцидент с Лора Караджова. Блондинът, който имаше почти 8-година връзка с щерката на Данчо Караджов изведнъж осъзна какво представлява тя за него и че любовта е още жива - дори сега, когато певицата вече има дете от друг.

Разкритието направиха близки приятели на Део като разказаха пълните подробности за инцидента, случил се на Лора Караджова преди месеци. Тогава, само седмици след раждането на малката Алиса, певицата пазнала много лошо от сноуборд и счупила крака си на няколко места.

[caption id="attachment_341353" align="alignright" width="300"]Лора Караджова Случилото се с Лора Караджова подействало като катализатор за чувствата на Део[/caption]

"Лора пострада тежко и се наложи да я оперират. Ако не беше операцията и до момента щеше да лежи в леглото с гипс, защото счупването беше тежко. Но въпреки това тя извади късмет - ако беше паднала така, че да удари главата си, резултатът можеше да е фатален, чак не ни се мисли", кръстят се общи приятели на вече бившата звездна двойка.

Тогава Лора Караджова се преместила временно да живее в дома на родителите си, заедно с Алиса и половинката си Валентин Славов, а Део изобщо не се поколебал да я търси по телефона и да й ходи на свиждане, въпреки присъствието на "другия".

"Радвам се, че се оперирах тогава и всичко това мина за месец, защото едва издържах в една къща с майка ми. Обожавам я - както нея, така и баща си, но съм свикнала да живея сама и сама да взимам решенията си в ежедневието. Опитвах да стискам зъби, но скандалите между мен и родителите ми бяха буквално ежедневни", спомня си самата Лора Караджова.

Ако за нея обаче този период е бил травмиращ най-вече заради опеката на родителското тяло, то за Део се оказа повратен в живота му. Защото в крайна сметка той осъзнал колко много още държи на Лора Караджова и колко я обича. Въпреки че не крие, че има чувства и към настоящата си половинка мулатката Мариана.

"Део винаги е бил по-влюбеният във връзката с Лора и е нормално в такъв кризисен момент да възвърне пълните си чувства към нея. Малко вероятно е обаче двамата да се съберат пак, защото тя поне засега, е щастлива с Валентин", коментират източниците.