Валери Божинов и Николета се скараха заради новогодишната си ваканция

Валери Божинов и неговата съпруга Николета са се уредили с топло и красиво местенце, където ще вдигнат наздравица за Новата 2015 година. Миналият декември звездното семейство посрещна настъпващата година в елитна столична дискотека с приятели, но тази решили да променят плана си.

Двамата обаче ще бъдат заедно, без прелестната Никол. Според светските клюкари двойката ще предприеме пътуването си сами, за да дадат шанс и да заздравят връзката си,която заради разстоянието куца все повече, пише HotArena.net.

[caption id="attachment_332127" align="alignright" width="300"]Ината на Николета втрещи Валери Божинов Ината на Николета втрещи Валери Божинов[/caption]

Малката Никол пък ще бъде оставена на грижите на бабите си в България, а семейство Божинови ще заминат за дестинация, която до момента още не са посещавали. Столични зевзеци вече приемали облози къде ще почиват красивата Николета и футболиста Валери Божинов.Една от идеята е, че те ще бъдат на Нова година в топла Куба, други залагат за Мексико, трети твърдят, че отпътуват за Нова Зеландия.

Преди известно време плъзна мълвата, че двамата ще посрещнат годината на зелената овца в Дубай, където обича да отмаря елита ни. Но заради вероятността в далечното емирство да се засекат с врагинята й Алисия ,както и с малката Куини-Алис на Благо, с които Николета не се диша, това моментално променило първоначалните й намерения. Билетите били купени, всичко било готово, хотела платен, но Николета са заинатила. Това напълно смачкало Валери, но за да няма кавга, той капитулирал, твърдят близки до фамилията.Но от суеверие, а и заради многобройните злобари водещата на „Папараци” по Би ти Ви отказала да разкрие къде решили все пак да отпрашат с Валери за празниците.

Семейството празнува Бъдни вечер и Коледа в Италия, където мъжа й рита за второразряден тим. Тъй като на Ботуша футболната година продължава до края на календарната 2014, наложило се тримата да отпразнуват най-светлите християнски празници в италианския дом на Валери Божинов.

Николета не забрави да се похвали във Фейсбук, че е изключително доволна от 2014 година. Тя е щастлива от телевизионната си кариера и рейтинга на предаването й. За новата година хубавицата си пожелава здраве и късмет за най-близките си и любими същества, както и възходяща футболна кариера на любимия си Валери Божинов.