Бояна Шарлопова е щастлива и влюбена

Вдовицата на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов призна в интервю пред Мон Дьо, че се носи на крилете на любовта. 46-годишната милионерка не разкри нито името, нито кой е мъжът, който я прави щастлива. Тя с половин уста обеща да го стори, „когато му дойде времето“.

Заради суеверие ли или за якия хейт, че много скоро замени съпруга си, „който обичала безумно и той й бил всичко“, чаровната блондинка отказа да го направи.

Но в публичното пространство все пак изтекоха снимки от общата им ваканция във Филипините. Самата Шарлопова се показа изкусителна в бански костюм, а мачото, който я снима, се оказа новото й гадже.

Изглежда Бояна Шарлопова не може да избяга от името Стефан. Защото и новия й се казва като стария Стефан, но приликите свършват дотук. Стефан Стефанов е млад, добре сложен, висок, строен и много чаровен. Има приключенски дух, защото притежава сайт за екстремни спортове, както и туристическа фирма.

„Мъжът до мен ме зарежда със серотонин и допамин“, заяви вдовицата на покойния бизнесмен пред Мон Дьо. Единствено „пръст в колелото“ идва от първородната щерка на Стефан Шарлопов-Ева. Тя вледени отношенията си с мащехата, като я заклейми като лицемерна златотърсачка.

Източник: Crimesbg.com