Тризначките или по-точно две от тях - Вяра и Надежда, защото Любов успя да подреди живота си като нормален човек, отвратиха мрежата за пореден път. Навръх Нова година те се пуснаха в нета, разкривайки това, което правят. А именно - прост*туират в центъра на Лондон.

Гледката е наистина упадъчна и откровено гнусна, а потребителите се чудят не на акъла на тризначките - те отдавна са доказали, че не притежават такъв, а на този на евентуалните им клиенти.

Има ли толкова изпаднали мъже?!? Тризначките прост*туират навръх НГ! (БРУТАЛНИ СНИМКИ)

"Верно ли има толкова изпаднали мъже, които ще платят на тези две чуми?! Че те са отврат, бе! И не става дума само за визията им, а за излъчването на тотално деградирали същества. Вижте им погледите - овцете изглеждат по-умни от тях. Ако някой ги наеме за с*кс, трябва да е дори по-изпаднал от тях", коментират потребители в мрежата.

Има ли толкова изпаднали мъже?!? Тризначките прост*туират навръх НГ! (БРУТАЛНИ СНИМКИ) - Снимка 2

Сами виждате облеклото на тризначките - пуснали са се в студа по сутиени, прозрачни поли, обувки с високи токове и разцветки, които могат да те "утрепят". Излишно е да говорим за какъвто и да било вкус, камо ли за стил, но най-отчайващото е, че двете се гордеят с това, което правят.

"Ще просим и ще се чук*ме с когото искаме, но няма да работим като чистачки като някакви простакеси", изцепиха се преди време "умниците".

Източник: Crimesbg.com