По-малкият брат на певеца Жорж почина след дълго боледуване. Това споделят съседи на семейството от столичния квартал „Дружба“. Преди време беше попаднал в медийното пространство, като се появиха снимки как проси по улиците. Бил е настанен в клиника за психично болни. Мъжът починал там в следствие на множество заболявания.

Когато бил млад, Жорж работел в киноцентъра „Бояна“. Изведнъж загубил зрението си, Лекарите трудно успели да установят диагнозата му – аденом на хипофизната жлеза.

Множество операции претърпял човекът, но безуспешно. Останал инвалид. На всичкото отгоре го покосил и инсулт, които му докарал пареза на лявата част на тялото. Не след дълго починал.

Има ли срам? Васил Найденов направи нещо немислимо

Васил Найденов научил за смъртта му от познати. Той не бил в контакт със семейството на втория си баща Михаил. От него има още брат Любо и сестра Таня. С нея се запознава на свои  концерт, но така и не стопили ледовете.

Кеца не желе да общува нито с братята и сестрите си, нито с племенниците. Причината за това била, че баща му го изоставил още след раждането му.

„След концерт в софийския цирк 40 години по-късно в гримьорната влезе възрастен мъж и ми каза: „Аз съм твоят баща“. Онемях. Човекът ми беше чужд, чувствах се страшно неловко и глупаво. Не го усещах като баща, бяха ме отгледали други“, разказвал е певецът.

Източник: hotnews.bg