Тя влезе да тренира във фитнеса по бански и събра погледите на мъжете в залата. Плажното облекло е изрязано, така че да не скрие нищо от задните й части. Това поведение не приляга на годините й, възмущават се в мрежата.

Певицата сподели кадрите в „Инстаграм“ как върти педали по голо дупе. "В живота няма нищо даром..но битките ни носят безценни дарове" – написа тя под снимката, с което иска да изтъкне, че тренира усилено. Тя се намира в известна фитнес верига на морския бряг. Дори когато почива не се отказва от спорта, направо се е вманиачила. Е, не може да се отрече, че се радва на стегната фигура и младите й колежки и завиждат. За сметка на това пък няма нито един хит от години.

Има ли срам? Есил Дюран тренира гола (СНИМКА)

„Вари я, печи я, такава си остава“, „Тоя свят изтрещя! Всичко е само голотии“, „На годините ти не бива“- възмущават се под снимката фенове. На нея пък хич не й пука.

Есил Дюран се хвали, че има личен треньор. Тя върти изправена педалите и разказва, че това е формулата за изваяно до  съвършенство дупе.  Спазва и хранителен режим.

Източник: blitz.bg