Илиян пази в тайна цяла година появата на втория си син, който носи името Мариян. Певецът от ромски произход призна за него едва на първия му рожден ден като дори сподели кадър от тържеството и събра не само благопожелания, но и коментари, изразяващи изненадата от това, че е станал баща за втори път. Според мълвата, Илиян дори има и трети син.

 

„Щастието обича тишината… Но на днешния ден точно преди една година, ти се сбъдна и БОГ ме дари д второто ми момченце! Сега една година по-късно, мога милион пъти да благодаря, че те има! Благодаря за всеки вълшебен ден, за всички усмивки и за това, че избра точно нас за твои родители! Честит рожден ден, Мариянчо! Обичаме те много“, написа певецът към снимката, за която позира с рожденика на ръце, батко му Ицо – който е от предишния брак на певеца и непозната за широката общественост дама. Тъй като певецът не я представя, се предполага, че именно тя е майката на малчугана.

Илиян, който ще отбележи 42-рия си рожден ден на 8 август, стана баща за пръв път на 12 януари 2014 г., когато се роди големият му син Ицо. Той е плод на любовта му с Камелия, която работи като танцьорка в балет. Двамата се запознали тъкмо покрай професиите си и доста бързо се сближили. Бракът им обаче просъществува едва две години и те се разделиха през 2016 г.

 

Певецът е категоричен, че помежду им не е имало пикантни скандали, които да са довели до разлъката, макар да не са липсвали слухове за подобни забежки. Преди да се ожени за нея и да се роди синът им Ицо, се говореше доста упорито, че Илиян има тайно дете. Става въпрос за периода, в който певецът бе във връзка с дългогодишната си приятелка Бела.

 

Клюката носи, че певецът имал авантюра с млада дама, преди да се залюби с нея. Девойката забременяла и родила син, но Илиян не желаел да афишира, че е станал баща, изтъквайки като причина кариерата си. Според слуховете обаче, той решил да запази появата на рожбата в тайна, тъй като вече се бил влюбил в Бела и не искал да рискува връзката им. Дали наистина има трети таен син, и до днес остава загадка. Така или иначе двамата с Бела се разделиха през 2012 г. макар че бяха сгодени и се говореше, че подготвят сватба.

 

Предвид крушенията му в любовта, донякъде е разбираемо защо Илиян не говори за майката на сина им Мариян, а на рождения му ден, когато представи и двамата изтъкна, че „щастието обича тишината“.

Източник: Уикенд