Илиана Раева силно вярва в това, което е написала преди две години!Златното момиче Илиана Раева

разкри своята тайна. А именно как успява да постигне мечтите и целите си през всичките тези години. Оказа се мзного просто - магията на усмивката прави чудеса. [caption id="attachment_412073" align="alignright" width="300"]Илиана Раева Илиана Раева разкри тайната си за успех[/caption] Ето какво сподели самата Раева като припомни думите си отпреди две години - по време на успехите на златните ни момичета в Рио.

"Има една приказка за МАГИЯТА НА УСМИВКАТА... Те можеха всичко! Не можеха само да се усмихват през последните два месеца....

След европейското в Израел, на първата тренировка в залата на " Раковски" разказах на "златните ми момичета" приказката за МАГИЯТА НА УСМИВКАТА. Техните усмивки бяха изчезнали и ако човек ги гледаше по- дълго щеше да си помисли, че завинаги са изчезнали. Беше много страшно да установя, че не мога да ги накарам да се усмихнат... За втори път им разказах приказката за МАГИЯТА НА УСМИВКАТА вечерта след квалификациите на Олимпиадата, когато ги извиках в моята стая в Олимпийското село. Бяха съкрушени от грешките, които бяха допуснали на квалификациите. Говорих дълго... След това накарах всяка една да ми се усмихне... Направиха го, усмихнаха ми се с най- прекрасните усмивки на света, защото толкова много искаха да играят без грешка, силно и вдъхновено, че търсеха сламка, за която да се хванат и да изплуват... Тайничко се надявах, че са повярвали в МАГИЯТА НА УСМИВКАТА... На другия ден влязоха в залата напълно преобразени... Загрявахме заедно с италианките на един терен през цялото време. В един момент усетих, че италианките не спираха да ги наблюдават тайничко, с едно око, с любопитство... Това беше така, защото БЪЛГАРКИТЕ сякаш бяха друг отбор... Онзи отбор, който те познаваха преди ужасния инцидент с Цвети - уверен, със самочувствие, невероятно концентрация и невиждащ нищо освен себе си, вдъхновен, силен и с УСМИВКИ! Да! Те видяха познатите СИЛНИ БЪЛГАРКИ, които тренираха по неузнаваем начин и нямаха търпение да излязат да се борят и да докажат силата и класата си, да вземат това, за което мечтаеха толкова дълго и което ЗСЛУЖАВАХА - олимпийския медал! С Ина ги поведохме през коридорите и излязохме в препълнената бляскава зала. Последното, което им казах беше: ВДИГАЙ ГЛАВАТА! УСМИХНИ СЕ! И те го направиха, защото истински повярваха в приказката за МАГИЯТА НА УСМИВКАТА! Какво се случи след това - всички знаете. ? ✨ ? ✨ ? ✨ ? ✨ ? . Не знам дали ще повярвате на тази история, на прикзката за МАГИЯТА НА УСМИВКАТА... Важното е, че ТЕ ПОВЯРВАХА ... И го направиха така, че да са щастливи, да направят вас щастливи, да направят нас щастливи...да ме направят най- щастливия човек на света... ", спомни си Илиана Раева.