Илиана Раева е бясна от поредния лош избор на голямата си дъщеря за мъж. Легендарната ни гимнастичка не одобрява настоящата връзка на Славея и не го крие.

Причините са напълно повърхностни, но това не е изненада, защото през годините олимпийската ни шампионка от Москва`80 е доказала, че не е особено дълбока интелектуално и умствено личност.

Всъщност Илиана искала Славея да се раздели с гаджето си, защото последният не изглеждал добре външно, не и според разбиранията на Раева. Нямал стегнато тяло, а напротив – шкембето му вървяло един метър пред него. Имал паласки и си личало, че през живота си не е стъпвал във фитнес зала. На всичкото отгоре бил и малко по-голям от Славея, което направо било върхът за родителите й.

Илиана Раева постоянно се карала с щерка си на тази тема и настоявала час по-скоро да напусне този мъж. Тя се страхувала да не стане като с Иван Борисов, от когото Славея има дъщеря, но който според родителите й не става за нищо и затова в момента са разделени.

Илиана Раева била бясна, защото това е поредният мъж, когото тя не харесва за голямата си щерка. Преди години беше възмутена от Алекс Ромски, който днес е покойник, но и който беше по-възрастен от нея и от ромски произход.

Източник: Crimesbg.com