Деян Неделчев - Икебаната нападна жестоко Тони Димитрова, изкара я истинско зло за нашата музика!

Тони Димитрова получи един куп обиди от колегата си Икебаната. Певецът говори пред "Шоу" за някои свои виждания относно живота и музиката. Оказва се, че Деян Неделчев ненавижда изпълнителката на "Ах, морето". Икебаната си позволи да нарече Тони с просташки епитети и да каже за нея дори скандални неща, научи Kliuki.bg.

"Тони Димитрова не е нищо повече от една дебела пача, която изобщо не може да пее. Смях ме избива, когато я сравняват с Бони Тайлър. Тони има само 4 тона, не е истинска певица. Легна си със Стефан Диомов навремето и той я направи певица. Иначе нищо нямяше да стане от нея." - споделя Икебаната.

[caption id="attachment_339258" align="alignright" width="300"]Деян Неделчев - Икебаната се нахвърли на Тони Димитрова Деян Неделчев - Икебаната се нахвърли на Тони Димитрова[/caption]

Тони Димитрова е останала потресена от интервюто на Деян Неделчев. Двамата отдавна са във война, но тя не е очаквала да прочете "дебела пача" и подобни. Бургаската певица все пак запазва достойнство и засега не му отвръща публично.

От всичко казано от Икебаната за "Шоу" стана ясно, че той ненавижда най-много от всичко чалгата. Причината е ясна. Заради популяризирането на чалгата Деян не успя да пробие много сполучливо в шоубизнеса и това е причината да не е богат. Икебаната дори често е казвал през последните години, че понякога трудно изкарва месеца, тъй като участията му са малобройни и единствената му надежда е свързана с продажбите на албумите му.

"Азис е чалга. Той пее циганска музика. Това въобще не е за мен, аз не съм циганин. Отдавна можех да се насоча и аз към чалгата, защото там са парите, но сърце не ми даде да го сторя." - казва още Икебаната.

Той отново не призна дали харесва жени или мъже, но подигравките към него в това отношение продължават и се забеляза в "Като две капки вода".